カテゴリ:Cosplay の記事一覧

Have fun

Now I finally come back to Japan event after my work was finish

I try to cosplay as Ririchiyou from InuXBoku, but I don't have the wig (honestly, the wig not come yet from the shop)and the wig which I wear, I borrow from my friend ^^"

I just have a few photos because I'm a shy person if I don't together with my friends

This photo by Arlin big Thanks to her
Ririchiyo Cosplay Ririchiyo Cosplay

New Cosplay (@^▽^@)ノ

Sudah lama gak update foto nih ...hehe
Utamanya sih karena males dan gak ada waktu....

Kadang juga lupa buka ini blog...

Yap, selama tidak menulis di blog ini, aku cosplay sebagai Haruka dari うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%

next...ini dia cosplay baruku (selama gak nulis blog ini)~ bersama teman-teman dari Lunar dan photographer Oni
Kalau editing, sama saya sedikit, hehe


うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%

うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%

うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%


うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%

うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%

Hello Festival

Yup, hari ini aku berangkat bersama teman-teman dari grup Shinkanzen, Ryuusei dan Going Merry menuju Hello Festival atau yang biasa disingkat HF di Balai Kartini, Jakarta.

Tidak biasanya, hari ini aku memakai bahasa indonesia untuk diariku.
Ini disebabkan karena banyaknya orang yang hadir dalam acara ini.

Yupz, so much fun di sana, banyak bazar, juga yang bercosplay.
Ah! Di sana aku membeli sebuah gantungan kunci Kazama Chikage!
Aku tertarik terhadap gantungan kunci ini dikarenakan bentuknya yang mirip "Omamori" .

Kemudian, pada akhirnya, aku dapat bertemu teman-teman fb ku yang walaupun sudah kenal lama, tapi tak pernah bertatap muka langsung.

Hari itu sungguh hari yang menyenangkan selama aku liburan.

Here is the photo which taken there an by my beloved friends.

PS: I just uploaded some of the photos because of the connection was really bad now

Kazama Chikage cosplay
When we arrived

Kazama Chikage cosplay Kazama Chikage cosplay Kazama Chikage cosplay

Kazama Chikage cosplay Kazama Chikage cosplay

Have Fun with my friends @Braga

Hi Hi!
Today's was so fun!

Even the event were not be organized , we still can make fun in there!

So many people opened her transportation windows, and there some people who took a photo of us too.

There's one child at the car who shouted "There's Naruto!!"

When we heard that child, we laugh together....

Here is the photo which me and my friends took in Braga Street

385155_360916980591256_100000188707179_1628191_1890303998_n modified 400568_360917113924576_100000188707179_1628192_1727919994_n modified 379532_360917287257892_100000188707179_1628194_1457765041_n.jpg

P150112_15.54 modified 396872_360918260591128_100000188707179_1628200_500641636_n modified

うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% Debut

Today we had photo session うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%

Cosplayers:
- Chia as Natsuki Shinomiya
- Kazu as Syo Kurusu
- Yuya as Tokiya Ichinose
- Akemi as Masato Hijirikawa
- Chui as Otoya Ittoki
- Zikrie as Jinguji Ren
- Asuka as Haruka Nanami


[ Photographer: Oni of EKYU ] taken 11 December 2011 at IT TELKOM, BANDUNG

Photo credit to Yuya'Filma' and Chia whose upload this photo on facebook.

More Photo will be upload soon

うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%
うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000% うたの☆プリンスさまっ♪ マジLOVE1000%